Nieuws

Nieuws, artikels en weetjes

Hier vindt u nieuws, artikels, weetjes over vastgoedstyling Aurore en over vastgoedstyling en homestaging in het algemeen.

FEBRUARI 2020 - EERVOLLE VERMELDING

4 MEI 2019 - VASTGOEDSTYLING IN HET NIEUWSBLAD

Wij werden gecontacteerd door het Nieuwsblad. Zij zien onze uitdaging om uw woning verkoopklaar te zetten als de nieuwe hype!

 

maart 2019 - Ons eerste project direct "huurpand van de week" bij Immovlan!!

Dit appartement in Kortrijk stond al bijna een jaar te huur. De eigenaar ging akkoord om door onze aannemers een nieuwe keuken te laten plaatsen en fris wit te laten schilderen. Wijzelf werkten de slordigheden weg in de badkamer, poetsten deze ook grondig, hingen leuke lampjes en mochten ook het appartement inrichten met kartonnen meubelen en onze decoratie. Dankzij de moderne inrichting werden de authentieke elementen van het appartement in de verf gezet. 

Dankzij de professionele vastgoedfoto's was dit appartement als meest aantal keer bekeken op Immovlan "Het huurpand van de week"! De makelaar was overweldigd van het aantal bezoekaanvragen en het effect van onze styling. Geen wonder dat de eerste 2 bezoeksters zich onmiddellijk kandidaat-huurder stelden. De eigenaar zat plots met een luxe-probleem. 

3 dagen na de vastgoedstyling en homestaging was het appartement verhuurd. De huurprijs lag ook 20% hoger dan voorheen.

Bekijk alle foto's van dit appartement.

 

MAART 2019 - kopers hebben meer verwachtingen

In de zondag wordt terecht gewezen op de voor- maar ook nadelen dat woningen online volledig te bekijken zijn. Helaas knappen de kopers vaak af op de donkere, verouderde inrichting. Dan komt het vaak niet eens tot een bezoekaanvraag... Er heerst de trend van vastgoedstyling... In praktijk is een moeilijk verkoopbaar pand na toepassing van vastgoedstyling reeds succesvol gebleken.

Lees hier het volledige artikel.

 

JUNI 2018 - Verkoop uw huis tot 15% duurder door opsmukbeurt

In "De Tijd" verscheen een zeer interessant en compleet artikel dat kopte: Met een kleine investering kunt u uw huis sneller verkopen tegen een prijs die tot 15 procent hoger ligt. Welgemikte ingrepen - homestaging in het jargon - geven een woning een aantrekkelijkere uitstraling, en dat verkoopt. 

Lees hier in pdf