Wij zetten uw pand verkoopklaar!

Aurore Vandenbogaerde is de vrouw achter Vastgoedstyling Aurore, geboren en getogen in Kortrijk. Na een carrière in de wereld van de vrachtwagens en tijd te hebben genomen om mama te worden van 2 kinderen, nam de ondernemerszin weer de bovenhand. 
De passie voor vastgoed is er steeds al geweest maar groeide met de totaalrenovatie van de eigen gezinswoning (tot 2 maal toe), de renovatie van het kantoor voor haar man en het beheer van het familiepatrimonium.
Aurore zit constant met haar neus in interieurmagazines en verdwaalt graag tussen de immo-aankondigingen. 
Het was door al die gebrekkige beelden in vele immo-advertenties dat de nood aan vastgoedstyling en home staging duidelijk werd voor Aurore.
Vele panden worden onfris voorgesteld. Onafgewerkte klussen springen in het oog. Overvolle en gedateerde interieurs doen veel panden oneer aan waardoor de potentiële koper het bos door de bomen niet meer ziet. Lege panden ogen ook dikwijls klein en ongezellig. 
Om deze verkopers en hun parels van panden te helpen verkopen, nam Aurore een sprong in een nieuwe wereld, de branche waar haar hart ook ligt. Ze maakte van haar hobby haar beroep.