Uitvoerende vastgoedstyling

Soms is er net iets meer werk om de parel opnieuw te ontdekken.

Wij overlopen uw ganse woning. U kiest zelf hoe ver u gaat. U kunt kiezen om alleen de gebreken te herstellen of om bv. alles te herschilderen. Wanneer je de achterstallige klusjes wegwerkt, neem je ook de argumenten weg om af te dingen op de prijs.

Dit creëert vooral een grotere meerwaarde voor wat meer gedateerde panden. Wij geloven sterk in de opfrissing van karaktervolle panden. Ze stralen immers een klasse uit die u niet meer terugvindt in nieuwbouw. Deze statige panden hebben sowieso een meerwaarde maar zij mogen niet gedateerd of slecht onderhouden ogen. 

Ook heel wat huurpanden toveren wij om van ouderwets naar hip en trendy. De troeven van een statige schouw, een oud parket of een vintagevloer laten wij voor zich spreken. Durf bv. investeren in een nieuwe frisse keuken en uw pand trekt meteen nette frisse huurders aan en dit aan een hogere huurprijs.

U krijgt een offerte van één van onze vaste aannemers. Wij werken hiervoor steeds samen met mensen waar we kunnen op rekenen qua kwaliteit en ook qua timing. 

  • Uitvoerende vastgoedstyling kan zorgen voor een meerwaarde tot 20% en betaalt zichzelf sowieso terug
  • De woning of het appartement kan tot 4 keer sneller verkopen of verhuren
  • Wij begeleiden u stap voor stap in deze opfrisbeurt en volgen de werken nauw voor u op
  • Wij streven ernaar dat de werken worden uitgevoerd binnen de 4 weken 

De factuur van de uitgevoerde werken ontvangt u rechtstreeks van de aannemer om te kunnen genieten van het verlaagd BTW-tarief van 6%.

Wij zijn aanwezig bij alle afspraken met de aannemer(s): opmetingen voor offerte, start werken en oplevering. Wij zorgen ook voor tussentijdse controle.

Tarief voor renovatiebegeleiding: € 245 voor 1 klus en € 175 per bijkomende aannemer, excl. 21% BTW 
 

De eigenaar van een huurpand waagde de stap. Het appartement stond al een jaar te huur. Na een uitvoerende vastgoedstyling werd het pand ook eigentijds door ons ingericht. De huurprijs steeg met 20% en was het appartement na 3 dagen verhuurd!

Bekijk het volledige resultaat hier.

Veel potentiële kopers klussen niet graag en willen een écht instapklare woning. Laat die kleine of grotere klussen aanpakken.